Teknoloji

AI destekli yazılımlarla işletmenizi geleceğe hazırlayın

İletişim ve iletişim araçlarından günlük hayatta kullanılan cihazlara, eğitimde kullanılan öğrenme araçlarından çalışma hayatını kolaylaştıran uygulamalara hayatımızın her alanında karşımıza çıkan yazılım ve teknolojiler hızla gelişmeye devam ediyor. Teknoloji şirketlerinin sunduğu her yeni iş ve hizmetin etkisi elbette derinden hissediliyor.

2021 yılında faaliyetlerine başlayan ve yazılım teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen bir teknoloji şirketi olan Digital Gen, günümüzde bireysel ve kurumsal yazılım teknolojileri ile iş hayatını kolaylaştıracak birçok çalışma ve hizmetiyle işletmelerin bu dönüşüm yolculuklarını desteklemeye devam ediyor. dijital dönüşüm rüzgarlarının hızla estiği iş hayatı.

Yapay Zeka Tabanlı Yazılımlarla İş Güvenliğine Farklı Bir Bakış

İş hayatımızı şimdiden değiştirmeye başlayan ve gelecekte yaşanacak daha büyük değişimlerin habercisi olan yapay zeka tabanlı yazılım hizmetleri, her zaman gündeminde olması gereken en değerli teknolojilerin ortasında yerini almıştır. işini geleceğe hazırlamak isteyen bir işletme. Digital Gen’in işletmelerin ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmış yapay zeka kamera sistemleri sayesinde iş kazalarını önlemek çok daha kolay hale geliyor.

Yapay Zeka Tabanlı Yeni Nesil Sistemler

Tüm iş alanlarını dönüştüren yapay zeka, her alanda olduğu gibi işlevselliği desteklemek adına güvenliği yapay zeka tabanlı yeni sistemlere bırakıyor. Yapay zekaya sahip kameralar, sensörler ve kontrol paneli cihazlarından oluşan sistemler sayesinde yüzlerce sahne aynı anda tespit edilip değerlendirilerek olası kaza risklerinin önüne geçilip önlem alınabiliyor. Böylece kurulan yapay zeka tabanlı kamera ve kontrol sistemleri sayesinde fabrika, akaryakıt istasyonu, şantiye gibi alanlarda can ve mal güvenliği korunmaktadır.

Yazılım teknolojilerinin hayatın her alanında büyük ve köklü değişimler sağladığına dikkat çeken, Digital Gen kurucusu Sercan Kasım, ” Yazılım tutkunun, sürekli çalışma ve öğrenme isteğinin olduğu, doğru tespitler ve hayal gücü ile her alanda hayatı kolaylaştıran çözümler sunmanın mümkün olduğu bir alandır. Ortaya çıkan başarılar, yeni çalışmalar için de en büyük motivasyonu oluşturmaktadır. Ekibimizle birlikte ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştirmeyi ve ana odağımız olan kurumsal çözümlerimizi sektörde benzersiz kılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ercisajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu