Haber

Bayburt’ta “Türk Yüzyılı ve Gençlik Paneli” düzenlendi

Bayburt’ta “Türkiye Yüzyılı ve Gençlik Paneli” düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi Baberti Yerleşkesi’nde yer alan Busenaz Sürmeneli, Bayburt Üniversitesi, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı ve Eğitim Destek Platformu (EDEP) Bayburt Temsilciliği işbirliğiyle hayata geçirildi. SporSalonda gerçekleştirilen panelde konuşan Rektör Prof. Dr. Keyifli Türkmen, öğrencilerden paneli ilgiyle takip etmelerini istedi.

Bayburt Üniversitesi’nin herkesin üniversitesi olduğunu belirten Türkmen, “İnşallah bundan sonra liseli ve ortaokullu kardeşlerimiz de üniversitemizi tercih edeceklerdir. Panelin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kuruluşlara teşekkür ederim.” terimini kullandı.

EDEP İl Temsilcisi ve Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin de platform olarak eğitimin yer aldığı her türlü faaliyeti desteklediklerini belirtti.

Ülkenin geleceği için gençlerin değerli olduğunu vurgulayan Ayengin, “Yarının Türkiye’sini ve dünyasını gençlerimiz inşa edecek. Gençlerimiz kendilerini daha önce de ispatladılar. Görev kendilerine düştüğünde neler yapılabileceğini gösterdiler. .” söz konusu.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Lideri İsrafil Kahraman, öğrencilere ve vatandaşlara destek olmayı amaçladıklarını, bu sağlık organizasyonlarında yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Daha sonra moderatörlüğünü GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş’ın yaptığı panelde, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bayburt Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Türkiye hakkında değerlendirmelerde bulundu. gelecek yüzyıl s.

Panele Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu