Yaşam

Bircan Bali, Seren Serengil’i Anlattı: ‘Mantığı Yok’

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun üstlendiği Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programının bu haftaki konuğu sunucu Bircan Bali oldu. Söylemezsem Olmaz programında birlikte çalıştığı ve tartıştıktan sonra ayrıldığı partneri Seren Serengil hakkında konuşan Bali, “Mantığı yok. Bana hakaret etmeseydi bunlar olmayacaktı.”

“SEREN’İN BAŞI DEĞİL, KALBİ ÇALIŞIYOR”

Bali: “Seren Serengil’le neden anlaşamıyorsunuz?” Soru üzerine yaşananları şu sözlerle anlattı: “Bu çok yanlış bir soru. Biz hep aynı fikirdeydik. Seren Serengil kalbi ağzında doğmuş biri. Ona mantıkla hiçbir şey yaptıramazsınız. Seren Sıfır mantık. Mantıksız… Sadece Seren’in kalbi çalışıyor, kafası çalışmıyor.” . Kafasının çalıştığı noktalarda şaşkına dönüyor. Ayrıca çok çalışan birinin karşısında şaşkına dönüyor. Ben çok çalışan, duygularını geri koyan biriyim. Sanırım Seren’e artık kalbinin benim için çalışmaması gerektiğini söylediler.”

“PROGRAMDA O GELMEYEN DANS ETTİĞİM İÇİN BANA HAKARET ETTİ”

“Amerika’da tatil yapmıştı. Tatildeyken bana ağır hakaretler içeren bir yazı yazmıştı. Seren, Demet Akalın’la tatile gittiğinde, iki kişi kaldığında yayını doldurmak için Arto’yla dans etmeye karar verdik.” Programda. O gidince dans ettiğimiz için olay çıktı. İddiaya göre ameliyata girdi.” O gitti… Arto ve ben çok reyting aldık. Sanırım Seren bu duruma sinirlendi ve bize mesaj yazdı. Saçma sapan şeyler yazdı, kendimi tutmakta zorlandım. Yayına gelince ‘danssız, danssız açtık’ deyince çenemi kilitlemeye başladım. Bunlar yaşanırken Demet Akalın’ın “Dünyanın bundan haberi yoktu.”

“SEREN SERENGİL GAZLA ÇALIŞIYOR”

“Seren Serengil LPG’li, kimse pompalamazsa kendini pompalıyor. Benzinle çalışıyor. Birisi pompaladı. Sözler izlemeden, dinlemeden, bilmeden çıktı ağzından. Bunu anılara rağmen yaptı ve programımız vardı. Seren Serengil’le bir daha program yapsak sanırım birbirimizi boğarız. Seren Biz Seren’le düşman değiliz. Seren’e bir şey olsa annesinden önce evine giderdim. Seren Serengil’i seviyorum ama üzgünüm, eski formatımızı da özlemiyorum.

“BİRCAN, ARTO VE SEREN BİR DAHA BİRARADA OLAMAZ”

Bircan Bali: “Söylemezsem’e dönme şansınız var mı?” Soruya şu yanıtı verdi: “Her zaman…. Ben o yerin kızıyım, ne zaman çalışmak istesem oturup konuşuruz. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun yeniden bir araya gelmesi çok zor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu