Haber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Tekirdağ’ı ziyaret etti

Geleceğin Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Hiçbir siyasi lider şahsi veya parti hesabını ülke hesabının önüne koymaz, önce Türkiye sonra Türkiye sonra yine Türkiye diyerek omuz omuza çalışacağız, vesayete asla izin vermeyeceğiz” dedi. dedim.

Davutoğlu, programı kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlediği basın toplantısında, ilk ülke ziyaretini 2023 yılında Tekirdağ’a yaptığını söyledi.

Bu yılın Türkiye için çok kıymetli bir yıl olduğunu belirten Davutoğlu, “2023 yılı hem Cumhuriyetimizin 100. yılı hem de son derece değerli bir seçimin yapılacağı bir yıl. Salgın sonrası Rusya-Ukrayna savaşı ile uluslararası Türkiye, tüm bu gelişmelerin merkezinde yer alan bir ülke olarak, dengelerin ve uluslararası yapıların büyük sarsıntılar geçirdiği bir süreçte, ikinci yüzyıla katkı sağlayacaktır. İstikrarlı bir siyasi yapıya sahip, demokratik değerlerle desteklenmiş, geleneksel ve kamu düzenine sahip, üretken, ekonomiVe saf bir siyasetle girmelidir.”

Davutoğlu, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini belirtti.

Altılı masanın emin adımlarla yoluna devam ettiğini vurgulayan Davutoğlu, “Ancak ‘Yıkıldı, masa parçalandı’ sözüne rağmen yolumuza güçlenerek devam edersek seçim sürecini hep birlikte sürdüreceğiz. birçok olumsuzluğu aşarak bu günlere geldik.” dedim.

Davutoğlu, altı masa adayının Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacağını savundu.

Seçimin Türkiye için önemli olduğunu vurgulayan Davutoğlu, “6 cumhurbaşkanı yönetimde aktif olarak sorumluluk paylaşacak, sadece cumhurbaşkanına katkı sağlamakla kalmayacak, takviye de yapacak. Hiçbir siyasi başkan şahsi veya parti hesabını ülke gündemine getirmeyecek.” hesap, önce Türkiye sonra Türkiye sonra yine Türkiye diyerek omuz omuza çalışacağız, vesayete asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

Daha sonra Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası İcra Kurulu üyelerini ziyaret eden Davutoğlu, Bedesten Çarşısı ve Hükümet Caddesi’nde esnafla sohbet etti, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu