Yaşam

Kenan Doğulu Harbiye’yi salladı

İSTANBUL (IGFA) – Atlantis İmal organizasyonuyla yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki hayranlarıyla buluşan Kenan Doğulu, 28 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Biletleri tükenen konser satışa çıktıktan hemen sonra gece geç saatlere kadar devam etti.

Türk pop müziğinin yıldız ismi Kenan Doğulu, konsere “Bumaya” şarkısıyla başlarken, geniş repertuarında yer alan ve o günden bu yana dudaklarda kalan şarkılar arasında yer alan “Ara Beni Lütfen” ve “Yosun”u seslendirdi. kariyerinin ilk yılları.

Dance Factory dansçılarıyla gecenin gücünü doruğa taşıyan performanslara imza atan Doğulu, yapay zeka ve dijital teknoloji kullanılarak hazırlanan etkileyici sahne görselleriyle müzikseverleri sanatsal bir yolculuğa çıkardı. Hayranlarının alkışları üzerine bis seslendiren sanatçı, geceyi “Aşk İle Yap” ve “Tükendim Ben” şarkılarıyla sonlandırdı. Kenan Doğulu, Harbiye gecesinde Gökhan Yavaş’ın tasarladığı “Tutulma” ve “Mor Yağmur” kostümleri ve Pia Yuli’nin tasarladığı takılarla sahneye çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu