Haber

Meksika’da kaçırılan dört ABD vatandaşından ikisi ölü bulundu

Meksika’nın Matamoros kentinde silahlı kişilerce kaçırılan 4 ABD vatandaşından ikisinin hayatını kaybettiği, birinin yaralandığı, oburun ise hayatta olduğu bildirildi.

Meksika Devlet Lideri Andres Manuel Lopez Obrador yaptığı basın açıklamasında olaydan derin üzüntü duyduklarını belirterek, “Ülkemizde yaşanan bu olaydan derin üzüntü duyuyoruz ve hayatını kaybedenlerin ailelerine, dostlarına, halkına ve hükümete başsağlığı diliyoruz. .” söz konusu.

Lopez Obrador, kısa süre sonra vali ile görüştüğünü belirterek, “Savcılık 4 Amerikalıdan ikisinin öldüğünü, birinin yaralandığını, diğerinin yaşadığını doğruladı. Biz de aynı şekilde işimizi yapmaya devam edeceğiz. LeBaron ailesi katledildiğinde sorumluların bulunup cezalandırılacağını, yapılanların cezasız kalmayacağını söyledi.

Tamaulipas Savcısı Irving Barrios da kaçırma olayıyla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığını ve sorumluların bulunması için soruşturma ve istihbarat çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Meksika basınına göre 3 Mart Cuma gününün sona ermesinden kısa bir süre sonra 4 ABD vatandaşı saldırıya uğradı ve kaçırıldı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ABD’nin sonlarına doğru Meksika’nın Tamaulipas eyaletindeki Matamoros kentine geçtikten sonra silahlı kişilerce kaçırılan 4 ABD vatandaşının bulunmasına 50 bin dolar ödül teklif etti. olaya karışanların tutuklanması için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu