Haber

Nihat Hatipoğlu deprem için ne dedi? Nihat Hatipoğlu deprem konuşması!

Nihat Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu deprem ve sarsıntı konuşması için ne dedi? Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bilanço her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. Sarsıntıyla ilgili açıklama yapan Nihat Hatipoğlu, sosyal medyadan konuşmaya devam ediyor. Nihat Hatipoğlu deprem için ne dedi? Nihat Hatipoğlu beyin sarsıntısı konuşması! Detaylar burada…

NİHAT HATİPOĞLU SARSMA HAKKINDA NE DEDİ?

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’ndan dikkat çekici bir açıklama geldi. Bilim adamlarının sözünün dini bir emirle ilgili olduğunu belirten Hatipoğlu, “İleride onları dinlemeliyiz. Var.” sözlerini kullandı.

NİHAT HATİPOĞLU SALLAMA KONUŞMASI

Deprem Özel yayını yapan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bilim adamlarının sözlerinin tarikatlarla ilgili olduğunu söyleyen Hatipoğlu, kaderin önlem almak olduğunu belirtti. Hatipoğlu, “Bilim adamlarının, uzmanların sözleri bizim için tarikat gibidir. Uzmanları dinleyeceğiz. Bundan sonraki süreçte de onları dinlemek durumundayız. Geçmişte dinlemediğimiz için başımıza bir musibet geldiyse , bunu kaderle ifade etmeyeceğiz, bu kader değil, akıllı düşünmek, tedbir almak kaderdir.” Sevgili peygamberimiz diyor ki “Akıldan daha büyük ölçü yoktur. Bizim kader anlayışımızda bu vardır. Bütün tedbirleri alırız tabi bize karşı bir olay çıkarsa elimizden bir şey gelmez. Bir senelik binalar. yıkılıyor yani orada bir hile var.” sözlerini kullandı.

haberrefahiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu