Yaşam

Psikolojik Danışman ve Aile Terapisti Türkan Bayraktar Uzun’dan zihnin derinliklerine yolculuk kitabı

Bazen tanıdığımız bazı insanlarla, çok yakın olmasak bile bizi bir yapan şeylerin olduğunu biliriz. Farklı hayatlardan gelmiş, farklı yollardan geçmiş olsak da bu bireylerle deneyimlerimiz, hislerimiz, düşüncelerimiz, hislerimiz aynıdır. Yani aynı frekansta olduğumuzu hissettiğimizde yalnızlık duygusunun yerini güven, anlayış, sevgi ve huzur alır.

Sebep Sende Saklı’da tam da bu tarz bir hikayeyi hep birlikte okuyacağız ve bittiğinde her birimiz kendi hikayemizi yazma konusunda kendimizi daha güçlü hissedeceğiz.

Bu hikayeye Ece ve Can’ın farklı bakış açılarından baktığımızda yaşadığımız coğrafyada var olma çabasının hem erkekleri hem de kadınları nasıl ağır sınavlara sürüklediğine tanık olacağız.

Kahramanlarımız hepimizin aşina olduğu sorunlarla baş etmenin yollarını ararken, hayatlarının dönüm noktalarında aldıkları kararların onları nereye götürdüğünü göreceğiz. Bu sayede her birimizin yaşaması muhtemel iniş çıkışlarda karşılaşabileceğimiz olası sonuçlarla karşı karşıya kalacağız.

Sayfa: 392

yol gösterici kitap

Tüm bunları yaparken kritik eşiklerde durup bize seslenen Ruhsal Danışman ve Aile Terapisti Türkan Bayraktar Uzun’un sesiyle hikaye akışında işlenen konuların manevi arka planlarını göreceğiz ve bu konuda bir rehberimiz olacak. kendi yolculuğumuzda bakın.

Gerçek bir hayat hikayesi

Kısır döngülere kapılıp çaresiz kaldığınız anlarda elinizden tutmak, hayatın verdiği ipuçlarını nasıl okuyabileceğinizi ortaya çıkarmak için yazıldı.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen Sebep Sende Gizli, hayatlarının farklı dönemlerinde benzer darbelerle yaralanan bir erkek ve bir kadının kendilerini iyileştirmenin yollarını bulmaları ve aslında kendilerini keşfetmelerinin hikâyesini anlatıyor. Bölümün sonunda yazar, zihninizdeki ışığı yakacak, yol arkadaşınız olacak bazı bilgileri sizlerle paylaşacak. olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu