Teknoloji

TCL’nin yenilikçi QLED TV modeli C645 satışa çıkıyor

Dünyanın en çok satan ikinci markası olan TCL Electronics, bir segment olarak HDR filmlerin, sporların ve oyunların keyfini çıkarmak için yüksek kaliteli, etkileşimli bir evde eğlence isteyenler için eksiksiz bir televizyon olan yeni TCL 4K QLED TV modeli C645’i piyasaya sürdü. Türkiye’de Bilkom güvencesiyle bağlantılı ve akıllı yaşam. tüketicilere sunmaktadır.

En yeni Quantum Dot Teknolojisi sayesinde TCL C645, bir milyardan fazla renkten oluşan gerçek sinematik renkler sunar. Kullanıcıların yaz ortasında güneş odaya girdiğinde bile canlı renklere sahip net görüntüler görebilmelerini sağlayan yüksek parlaklık düzeyine sahip C645, mükemmel kontrast, canlı ve gerçek renkler sunan üstün bir Yüksek Dinamik Aralık (HDR) deneyimi için HDR10+ ile donatılmıştır. yanı sıra gölgeler ve en ince ayrıntılar.

Dolby Vision ile C645, daha fazla renk göstererek, kontrastı artırarak ve parlaklık seviyelerini artırarak Dolby’ye özel içeriğin görüntüsünü evde değil de sinema salonundaymışsınız gibi iyileştirir.

Görüntü kalitesini tamamlamak için yüksek kaliteli hoparlörlerle donatılan kullanıcılar, etkileyici Dolby Atmos ses kalitesinin keyfini çıkarabilir.

TCL’nin yüksek kontrast, kristal netliğinde, canlı renkler, ipeksi pürüzsüz hareket ve çoklu HDR desteği dahil olmak üzere 5 farklı Ai-Resim Kalitesi optimizasyon algoritmasına sahip AiPQ Engine 3.0’ı, C645’in içeriği sabit ve yüksek kaliteli 4K çözünürlükte işlemesini sağlar.

 

Oyuncular için de sonsuz eğlence

Game Accelerator teknolojisi, 120 Hz’e kadar yenileme hızıyla size daha akıcı bir oyun deneyimi sunar. TCL C645’in gelişmiş hareket geliştirme algoritması, kullanıcılar spor yaparken, yüksek tempolu filmler veya video oyunları oynarken hareket bulanıklığını azaltmaya ve hareket izlerini minimumda tutmaya yardımcı olur.

TV’de en iyi 4K HDR görüntü kalitesini elde etmenin birçok yolu vardır: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR Dolby Vision. TCL C645 hepsini destekler. Çoklu HDR Formatları ile yeni TCL C645, TV’de en akıcı 4K HDR sahne kalitesini sunar ve kullanıcılar akış hizmetlerinde Dolby Vision içeriği izlerken her zaman en iyi formatı destekler.

C645 aynı zamanda optimize edilmiş bir oyun deneyimi sunan pürüzsüz ve hassas bir ekrandır: HDMI 2.1 ve ALLM ile oyuncular, oyun oynamak için otomatik olarak en düşük gecikmeyi ve en uygun görüntü ayarlarını deneyimleyecektir. C645’teki 120Hz yenileme hızı, benzersiz algoritmalar ve TCL teknolojisi ile elde edilir.

Bu yeni TCL QLED 4K TV, Google TV ile birlikte gelir; bu, kullanıcıların akış hizmetlerinde toplanan sonsuz sayıda içeriğe (filmler, şovlar, TV ve daha fazlası) sahip olacağı anlamına gelir. Kullanıcılar ayrıca izledikleri ve ilgi duydukları içeriklere göre tekliflerle yeni sinema ve dizileri keşfedecek. Hatta doğrudan telefonlarından izleme listelerine ekleyebilecekler, böylece teklifleri her zaman taze kalacak. C645, kullanıcıların hayatlarını daha akıllı ve kolay hale getirmek için yerleşik Google Asistan ile gelişmiş ve entegre eller serbest sesli kontrol ile donatılmıştır.

TCL C645, Bilkom’un yaygın online ve fiziki satış ağında tüketicilerle buluşmaya başladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-bayrampasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu