Teknoloji

Tesla, Cybertruck Modelinden İlham Alan Kedi Yatağı Satıyor

Teknoloji dünyasının önde gelen ismi Elon Musk, otomobil satması ve roket üretmesiyle tanınsa da ortaya tuhaf ve ilginç işler çıkarmaya yabancı değil. Uzun zamandır beklenen Cybertruck aracının tasarımından ilham alan Musk, kedi yatağını satışa çıkardı.

Markanın ilk ilginç çalışması değil

Markanın teknoloji sözünün yanı sıra geçmişte Cybertruck temalı bira şişesi, zombi istilasına karşı geliştirilen alev makinesi, kavurucu saç adlı parfüm ve düdük gibi farklı tarzlardaki ürünleri de müşterileriyle buluşturmuştur.

Tesla kedi yatağının özellikleri

15 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunan yatak, 56 x 41 x 25 cm ölçülerindedir. Çok katmanlı neme dayanıklı bir yapıya sahip olan eser, şu anda sadece Tesla’nın Çin internet sitesinde 12 dolara listeleniyor. Cybertruck temalı tasarım, müşterilerle birlikte demonte halde bulunuyor. Kurulduktan sonra iade edilmez.

Cybertruck ne zaman satışa çıkacak?

Otomobil dünyasının en heyecan verici araçlarından biri olması beklenen ve uzun yıllar piyasaya çıkması beklenen model hakkında Musk, otomobilin geçtiğimiz aylarda satışa çıkacağı tarihle ilgili açıklamalarda bulundu. “Cybertruck modelinin teslimatı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ancak seri üretimin 2024’ten önce hızlanması pek olası değil.”açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu