Yaşam

The Walking Dead Oyuncuları Yeni Bir Dizide Yeniden Bir Araya Geliyor mu?

Dünya dizi tarihinin en bilinen ve uzun soluklu dizilerinden biri olan The Walking Dead’in oyuncuları yeni bir projede bir araya gelebilir. İşte dizi severleri heyecanlandıran o tezler.

The Walking Dead, oyuncu kadrosuyla ikonik hale geldi. Pek çok oyuna ve hikayeye ilham veren dizinin oyuncularının yeni bir dizi projesinde bir araya geleceği söyleniyor. Katıldığı iddia edilen aktörler arasında Rick Grimes, Michonne, Daryl ve Maggie yer alıyor. The Walking Dead serisinin en sevilen karakterleri olan bu 3 isim, yeni dizi projesinde şimdiden beklentileri artıracak potansiyele sahip.

The Walking Dead Oyuncuları Yeni Bir Dizide Yeniden Bir Araya Geliyor mu?

Yürüyen Ölüler: Yaşayanlar

İddiaya göre yeni dizinin adı The Walking Dead: The Ones Who Live olacak. 9. sezonda diziye veda eden Rick Grimes yeni dizide karşımıza çıkacak. Yeni dizinin konusu Rick Grimes ve Michonne’un yeni maceraları olacak. İlk bölümünün 25 Şubat itibarıyla yayınlanması beklenen dizinin tüm gözler resmi duyurusunda.

İddialarda dikkat çeken detaylardan biri de dizi yapımcılarının planları. Öyle ki, Avengers’da görmeye alışık olduğumuz gibi her karakter, kendine özel hikayeleriyle ekranlara taşınabiliyor. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmasa da son dizi projesine ilişkin farklı ve güvenilir kaynaklardaki gelişmelere dair tek resmi açıklama Scott M. Gimple’dan geldi. Ünlü isim her ne kadar açıklamalarında bu iddiaları dile getirse de şu an için kesin olan bir detay yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu