Haber

Trabzonspor, Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Nicolas Pepe ve Rayyan Baniya açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor karşısında alınan galibiyetin kendilerine güven verdiğini belirten Nicolas Pepe, “İlk maçım açısından biraz karmaşık bir maç olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir teknik direktör ve yeni bir teknik ekiple başladık ama bu galibiyet bize güven verdi.” Sahada birbirimizin arkasında durduk, birbirimize destek olduk. Bu galibiyet bize daha fazlasını yapabileceğimizi gösterdi. Ufak hatalar olsa da galibiyeti almak güzeldi” dedi.

“90 DAKİKA OYNAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM”

10 dakika oynamasına rağmen kendisini 90 dakika oynuyormuş gibi hissettiğini belirten Pepe, “Geri dönüş anlamında beni çok cesaretlendirdiğini söyleyebilirim. Yeni takımımızla birlikte yola çıktık. Bana yetti. Yaşadığım düşüşün ardından toparlanmak benim için çok iyi oldu. 10 dakika oynamama rağmen sanki 90 dakika oynamış gibiydim.” Onu hissettim. Umarım gelecekte daha fazla dakika bularak takımıma yardımcı olabilirim. Taraftarlar gerçekten mükemmel. Havaalanında beni sıcak bir şekilde karşıladıklarından daha önce bahsetmiştim. Bu karşılama benim için ilk maçım olması nedeniyle oldukça cesaret vericiydi. Bu beni çok mutlu etti. Bize de bu tavrı verdiler. “Bize güç veriyor. 10 dakika oynamama rağmen bana çok güç kattığını söyleyebilirim” dedi.

“ŞİMDİ OYNAYABİLİRİM”

Milli takımla ilgili konuşan Pepe, “Transfer dönemi ve milli kadro seçim döneminde görüştük. Ne düşündüğünü biliyorum. Kendisiyle iletişim halinde olmaya devam edeceğimiz kesin. Kendisi de farkındaydı. Sakatlığım var. Artık oynayabilirim.”

RAYYAN BANIYA: BU OLUMLU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Teknik direktörün oyun tarzını ve kendilerinden ne istediğini yavaş yavaş öğrendiklerini belirten Rayyan Baniya, “Öncelikle teknik direktörümüzle ilk maçımızdı. Bu maçta yer almaktan mutluluk duydum. Bu galibiyet önemli bir işaretti. Çünkü 3 puanla başlamak bizim için önemliydi ve aynı zamanda gol de attık.” Bu olumlu yolda devam edeceğiz. Milli takıma davet edildiğim için çok mutluyum. Bu benim mesleğim için bir son değil başlangıçtır. Ben bunu bu şekilde görüyorum. Bu maçtan çok memnunum. Koçumuzla birlikte iki haftalık bir süreçti. Hocamız maç öncesi bize yaptığı konuşmada belirli noktalara değindi. “Bize dokundu ve talimatlarını verdi. Hocamız aramıza yeni katıldı. Yavaş yavaş hocamızın oyun tarzını, bizden ne istediğini öğreniyoruz. Bugün gol yemeden kalemizi kapatabilmek bizim için çok önemliydi. “dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu