Ekonomi

VIAVI otomatik fiber optik probu tanıttı

CHANDLER, Ariz – VIAVI Solutions Inc. (NASDAQ: VIAV) bugün, fiber optik test çözümleri portföyüne yeni eklenen ve pazardaki ilk tam otomatik prob mikroskobu olduğunu iddia eden INX™ 760 prob mikroskobunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Cihaz, veri merkezleri ve telekom ağları dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda fiber konektörlerin hızlı bir şekilde incelenmesi ve analiz edilmesi için tasarlanmıştır. INX 760, bu ayın sonunda düzenlenecek olan Fiber Optik İletişim (OFC) Konferansı ve Fuarı’nda tanıtılacak.

INX 760 mikroskop, test kurulumunu, uç yapılandırmasını, odaklamayı, analizi ve veri depolamayı otomatikleştirerek denetim sürecini kolaylaştırıyor. Farklı fiber konnektör tipleri için probu ayarlayan değiştirilebilir AutoID uçlara ve görüş alanından ödün vermeden yüksek çözünürlüklü görüntülemeyi sürdüren dahili bir görüntüleme motoruna sahiptir.

VIAVI Başkan Yardımcısı ve Fiber ve Erişim Çözümleri Genel Müdürü Kevin Oliver, ağ arızalarını önlemek için fiber denetiminin önemini vurgulayarak INX 760’ın hem deneyimli hem de acemi teknisyenlere hitap eden, hızlı bir şekilde kapsamlı ve tekrarlanabilir sonuçlar sağlayan bir çözüm sunduğunu belirtti.

Mikroskop ayrıca VIAVI TPA™ Test ekosistemi ile entegre olarak saha ekipleri arasında üretkenliği ve işbirliğini artırıyor. Konektörlerin IEC-61300-3-35 standartlarına göre sertifikalandırılmasına yardımcı olmak ve optimum fiber ağ performansı sağlamak için tasarlanmıştır.

INX 760, kısa süre önce Saha Test Ekipmanı kategorisinde 5 üzerinden 4,5 puan alarak 2024 Lightwave Innovation Reviews Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödül, VIAVI’nin bu kategoride üst üste kazandığı sekizinci ödülü temsil ediyor.

VIAVI Solutions, telekomünikasyon, askeri ve havacılık dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde ağ testi, izleme ve güvence çözümleriyle tanınıyor. Şirket ayrıca tüketici elektroniğinden hükümet uygulamalarına kadar çeşitli alanlarda kullanılan ışık yönetimi teknolojilerinde de uzmanlaşmıştır.

Bu duyuru VIAVI Solutions tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu