Haber

Zehra Güneş, depremde hayatını kaybeden Ceren’in formasını giydi

Hatayspor TFF Temsilcisi Hasan Bozkurter, FIVB 2024 Uluslar Ligi şampiyonluğu yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Zehra Güneş’in depremde hayatını kaybeden Hataylı Ceren’in formasını giydiğini hatırlatarak, “Sevgili Zehra’ya sesleniyoruz. sen artık Hatay’ın Antakya kızısın” dedi.

Riva Hasan Doğan Milli Kurmay Kamp ve Antrenman Tesislerinde gerçekleşen Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu fikstürünün ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatayspor TFF Temsilcisi Hasan Bozkurter, yaşananları hatırlatarak konuşmasına başladı. yüzyılın trajedisi.

Şehir olarak nüfusun üçte birinin Hatay’da olmadığını vurgulayan Bozkurter, “Biz de terk edildik, başka şehirlere gittiler. Bizi terk edenlerin sayısı 24 bin. 50 bin kişinin hayatını kaybettiği deprem Hatay’da kısa sürede hayatını kaybetti.Depremdeki zemin Mesai nedeniyle stadımızda maç oynanamıyor.Mersin’in takımı yok. Biz de bölgede yaşayanları rahatlatmak ve bozulan morallerimizi yeniden kazanmak istiyoruz.” dedi.

FIVB 2024 Uluslar Ligi’nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncusu Zehra Güneş’e değinen Hasan Bozkurter sözlerini şöyle tamamladı:

“Burada en büyük teşekkürü Zehra Güneş’e veriyoruz. Hatay Voleybol Takımı’nda Ceren adında bir kızımız oldu. Depremde hayatını kaybetti. Zehra Uluslar Ligi şampiyonu olunca törene formasıyla gitti ve şöyle dedi: “Sana söz verdim, senin için bu madalyayı aldım. Artık kalbimde yaşıyorsunuz.” Hatay’ın hayatına.İnşallah Hatayspor’un başarısı ile hem halkı motive edeceğiz hem de insanların şehrimize gelme isteğini artıracağız.Buradan Hataylılar Hatay’ı bırakmasın elimizi tutun diyoruz. Bize maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederim.”

haber-ardesen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu