Haber

Alanya’da ‘su yok’ diye isyan etmiş, evinin önünde darp edilmişti.

Edinilen bilgiye göre olay, Hocalar Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 6-7 kişi olduğu öne sürülen şahıslar, önce Mahmutlar Mahallesi’ndeki Barış Tüm’ün iş yerine gitti.

Bütün’ü burada bulamayan grup daha sonra Bütün’ün ikamet ettiği Hocalar Mahallesi’ndeki evine gitti. Trafonun şalterini indirdikten sonra şalteri çekerken yere düşen Barış Bütün’e kimliği belirsiz taş ve sopalarla saldırdı.

Saldırıda başlarına taş isabet eden diğer kişilerin tamamı da sopalarla dövüldü. Eşi Suna Tüm tarafından yerde yaralı olarak yatan Barış Tüm, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavisinin ardından eşi tarafından darp raporu alınan Barış Tüm, Demirtaş’ta jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından yakınları ve yakınları Suna Tüm’ü bir süre konuta gitmemesi konusunda uyardı.

Etkinliğin ardından konuşan Suna Tüm, “Bu etkinliğin düzenlendiğine inanıyoruz. Bu kişilerin iş yeri önüne geldikleri belirlendi. Yaklaşık 7 kişi olduğunu gördük. Saldırganların tespit edilmesi ve gerekli soruşturmanın devam etmesi için Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağım. Bunu yapanlar adalet önüne çıkarılacaktır” dedi.

KAYNAK: GERÇEK ALANYA GAZETESI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu