Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlere Seslendi: ‘Hayallerinizi Kimse Durdurmasın’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Lütfen kimsenin hayallerinizle aranıza girmesine, sizi yıldırmasına, korkutmasına, kendi zehirini size enjekte etmesine izin vermeyin. Egosu yüksek şahsiyetler, geçmiş başarısızlıklar ve seçim yenilgileri sizi sürüklemesin. Sizlerin güçlü desteğine güveniyorum genç kardeşlerim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından gençlere seslenerek, “Sevgili genç kardeşlerim, 14 Mayıs’ta iradenizin arkasında durduğunuz, tercihinizi özgürce sandıklara yansıttığınız ve seçimimize destek verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Demokrasiye güvenmekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Seninle gurur duyuyorum.”

Gençlerin ülkenin umudu, gözbebeği, aydınlık yarınlarının teminatı olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

“Tarihi büyük zaferlerle dolu bu milleti inşallah muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarırsınız. Lütfen kimsenin hayallerinize karışmasına, sizi yıldırmasına, korkutmasına, kendi zehrini enjekte etmesine izin vermeyin. . Egosu dorukta, geçmişi başarısızlıklarla ve seçim başarısızlıklarıyla dolu kişilikler sizi yarı yolda bırakmaz.” “Sizi asılsız karanlıklarına sürüklemesinler. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz, zorlukları birlikte aşacağız. Acılarımızı birlikte paylaşacağız, başarılarımızın sevincini birlikte yaşayacağız. İnşallah çok daha güzel günleri hep birlikte görürüz.” 28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum.” – ANKARA

haberbekilli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu