Haber

İş Bankası müşterilerinin cep telefonları kredi kartı olarak da kullanılabiliyor.

İş Bankası müşterilerinin cep telefonlarına kredi kartları üzerinden de erişim sağlanabilmektedir.

 

Türkiye İş Bankası, fiziki kartın tüm özelliklerini tamamen taşınabilir ödemeye aktararak Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilke imza attı.

 

 

İş Bankası, fiziki kart kullanımını dijital ödeme alışkanlığına dönüştürme hedefiyle kredi kartı sahipliğinde yeni bir dönem başlattı. Banka, sürdürülebilirlik yaklaşımını da destekleyen dijital kullanımıyla Türkiye’de kredi kartını tüm özellikleriyle taşınabilir ödeme haline getiren ilk banka oldu.

 

Taşınabilir ödeme sayesinde banka müşterileri, fiziksel kartın sunduğu deneyimi tam anlamıyla yaşayabiliyor. Kart kaybetme veya unutma sorunlarına çözüm olacak dijital kullanım ile fiziki mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde anında ödeme yapılabiliyor, taksit seçeneği kullanılabiliyor ve ödeme sırasında puan kullanılabiliyor. İşCep üzerinden başvuru yaptığınızda kartınızı teslim almayı beklemeden hemen kullanabilirsiniz. Müşteriler isterlerse fiziki kart da alabiliyorlar.

 

Dijital kullanım ile kart plastiği ve kağıt kullanımı engellenerek Banka’nın sürdürülebilirlik yaklaşımı desteklenmektedir.

 

İşCep’te kart detay ekranına dijital kullanımlı mevcut fiziki kartlar için taşınabilir temassız ödeme fonksiyonu eklendi. Böylece, yeni dijital kullanım başvurusunda bulunan ve/veya mevcut kredi kartının dijital ödeme fonksiyonunu aktif hale getiren müşterilerin Banka’nın tüm kredi kartları dijitale geçişi sağlanacaktır.

 

“Ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlatıyoruz”

 

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, İş Bankası’nın ödeme sistemleri alanındaki faaliyetlerini, ürün ve hizmetlerin günlük hayatta kolayca kullanılmasını sağlayan yenilikçi çözümler ve kusursuz müşteri deneyimi yaklaşımıyla sürdürdüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu: “Biz Bunu yaradılışa borçluyuz” dedi.

 

Kartlı ve taşınabilir temassız ödeme alanının büyümeye devam ettiğini ve temassız ödeme işleminin yerleşik bir davranış haline geldiğini belirten Lüle, şöyle konuştu:

 

“Ürün ve hizmetleri bütünleşik bir hizmet olarak sunmak ve sadece ürünü değil, hizmete ilişkin müşteri deneyiminin tüm yönlerini tasarlamak bizim için stratejik bir önceliktir. Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilk olan dijital kullanım ile kredi kartı deneyimini sadece dijital ortamda sunuyoruz. “Fiziksel kartın tüm özelliklerini taşıyan dijital kullanımla müşterilerimizin kredi kartı deneyimini tam anlamıyla yaşayabilecekleri yeni bir dönemi başlatıyoruz.”

 

31 Ekim – 3 Aralık tarihleri ​​arasında fiziki kart tercihi yerine ilk kez dijital kullanım seçeneğiyle kart başvurusunda bulunacak müşterilere 250 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecek. Ayrıca cep telefonu ile tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama sonrasında, farklı günlerde yapılan her 250 TL ve üzeri taşınabilir temassız veya TR QR Kod ödemesinde 10 TL MaxiPuan kazanılarak toplamda 300 TL MaxiPuan kazanılabilmektedir. . Böylece toplamda 550 TL’ye kadar MaxiPuan kazanma imkanına sahip olacaksınız.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu