Haber

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Sarıoğlan’daki sağlık hizmetlerini değerlendirdi

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Lideri Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Lideri Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Uzman. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Güçlendirme Hizmetler Başkan Yardımcısı Levent Kaşıkan, İl Ambulans Servisi Başhekim Uzmanı Dr. Dr. Mehmet Biçer, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim çalışanı ile Sarıoğlan’da sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Ziyaret kapsamında müdürlük ekipleri, ilçede hizmet veren Sarıoğlan Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezlerinde incelemelerde bulundu, hizmet alanları ve operasyonları yerinde gözlemleyerek ön değerlendirme raporu hazırladı. Daha sonra Sarıoğlan Kaymakamı V. Fatih Güner ve İl Sağlık Müdürü katıldı. Mehmet Erşan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan değerlendirme raporu tüm detaylarıyla incelenerek ilçedeki sağlık tesislerinin ihtiyaçları ve ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda ilçede sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin genel bir değerlendirme yapan İl Sağlık Müdürü Erşan, “İlçemizde sunulan sağlık hizmetlerinin doğru yönetilmesi amacıyla ilçemizdeki sağlık tesislerimizin genel bir değerlendirmesini yaptık. Sarıoğlan ilçemizde amacımız hem vatandaşlarımız hem de çalışanlarımız için risk oluşturabilecek sorunları önceden tespit edip gerekli önlemleri almaktır.” Önlemlerin alınmasını sağlamak ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak. Gün içerisinde arkadaşlarımız ilçemizde hizmet veren tüm sağlık tesislerini denetleyerek değerlendirme raporu hazırladılar. Raporumuz eşliğinde ilçemizde sunulan bu hizmetleri daha kaliteli, verimli ve ulaşılabilir kılmak için neler yapabileceğimizi hep birlikte tartıştık. Sağ. “Kaymakamımız Sayın Fatih Güner, desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca hepimiz için çok önemli bir konu olan kanser taramaları konusuna da vurgu yapmak istiyorum. Maalesef çoğumuzun yakınımızda kanser hastası var ve sürecin hem hasta hem de ailesi için ne kadar zor olduğuna şahit oluyoruz.Taramalarımız sayesinde tespit ettiğimiz her vakada kişinin hayatına olumlu etki yapabiliyoruz. Bu konuda sağlık çalışanları olarak hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. İl Sağlık Müdürlüğü olarak ihtiyacınız olan tüm desteği sağlıyoruz. Çeşitli nedenlerle taramalara gelmek istemeyen vatandaşlar olabilir ama mecburuz. Eğitimler ve birebir görüşmeler yoluyla bu vatandaşlara ulaşıp ikna etmelerini sağlayarak, “Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağınıza inanıyorum” diyen Sarıoğlan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Mustafa Söylemez ve hastane personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. gayretli çalışma. – KAYSERİ

habertutak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu