Haber

Manisa Yunusemre’de güvenli geçiş için 25 tonluk menfez

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon Yönetimi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vilayet genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek, can ve mal güvenliğini sağlamak ismine çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Etraf Muhafaza ve Denetim Dairesi Başkanlığı grupları tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye mahallesindeki dere geçiş noktasında 25 tonluk menfez çalışması tamamlandı. Kısa müddette tamamlanan çalışmalarla birlikte hem ulaşım tekrar emniyetli hale geldi hem de vatandaşların can ve mal güvenliği sağlandı.

Muradiye Mahalle Muhtarı EyüphanAykıran, “Muradiye mahallemizde bulunan dere yatakları ve yol geçiş noktalarımız MASKİ gruplarının çalışmaları ile inançlı hale geldi. Mahallemiz hem tarım alanlarına hemde sanayi bölgesine yakınlığından ötürü kimi noktalarda önemli çalışmalar yapılması gerekiyordu. Bu çalışmaların devamında da yol geçiş bölgemize devasa büyüklükte yaklaşık 24 tonluk bir menfez çalışması yapıldı. Mahalle muhtarı olarak davetimize kısa mühlet içerisinde kulak vere Manisa Büyükşehir Belediye Liderimiz Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu