Haber

Niğde Valisi Mustafa Koç Basın Mensuplarıyla Buluştu

Niğde Valisi Mustafa Koç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Koç, kentteki basın mensuplarının bayramını Niğde Öğretmenevi’ndeki programda kutladı.

Vali Koç, kişilik hak ve özgürlüklerini temel alan ve tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi.

Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan, etik değerlere ve hukuka uygun haber yapan basın kuruluşlarının demokrasi ve gazetecilik mesleğinin prestiji açısından büyük değer taşıdığını ifade eden Koç, şunları kaydetti:

“Yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız, ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize yönelik darbe girişimine karşı sorumlu bir tavır sergileyerek milletten ve demokrasiden yana kararlı bir tavır sergilemiştir. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı vatandaşlarımıza anında ve doğru bir şekilde iletilmiş, hain darbe girişiminin seyrinin değiştirilmesinde önemli rol oynamışlardır. Tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum, görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

beylikduzu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu