Haber

Xiaomi Civi 4 Tanıtım Tarihi ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin uygun fiyatlı Civi serisi yakında yeni bir modelle yenilenecek. Serinin bir sonraki modelinin Xiaomi Civi 4 ismini alması beklenirken, gelen son bilgiler ürünün lansman tarihini ortaya koyuyor. İşte Xiaomi Civi 4’ün bilinen özellikleri ve lansman tarihi!

Xiaomi Civi 4 lansman tarihi

Sektörde yaptığı sızıntılarla bilinen Smart Pikachu, yaklaşmakta olan Civi 4 modelinin lansman tarihini açıkladı. Buna göre akıllı telefon, geçen yıl tanıtılan selefi Xiaomi Civi 3 ile aynı ayda görücüye çıkacak. Bu da mayıs ayına denk geliyor.

Bilindiği üzere Xiaomi Civi 4, geçtiğimiz eylül ayında 24031PN0DC model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıkmıştı. Cihaz daha sonra aynı model numarasıyla TUV Rheinland sertifikasını aldı. Liste, yukarıdaki gibi ürünün teknik özelliklerini ve lansman tarihini açıklamasa da daha önce yapılan sızıntılar sayesinde kullanıcıların kafasında ne beklemeleri gerektiği konusunda pek fazla soru bulunmuyor.

Xiaomi 14 Ultra pil kapasitesi ortaya çıktı!

Xiaomi Civi 3’ün Dimensity 8200 Ultra ile geldiğini düşünürsek Civi 4’ün büyük ihtimalle Dimensity 8300 Ultra ile kullanıcılara sunulacağını söyleyebiliriz. Üstelik cihazın 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz yenileme hızı sunan OLED panele sahip olacağını da belirtelim.

Kullanıcılara fikir vermesi açısından Xiaomi Civi 3’ün teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran: 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızı sunan 6,55 inç OLED panel

İşlemci: MediaTek Dimensity 8200-Ultra

Bellek: 12/16 GB

Depolama: 256/512 GB ve 1 TB

Ön kamera: İki adet 32 ​​Megapiksel

Arka kamera: f/1.77 diyafram açıklığına sahip 50 Megapiksel Sony IMX800, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu

Pil: 67W hızı destekleyen 4.500 mAh pil

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu