Haber

Gebze Yaz Okulları coşkulu kapanış

KOCAELİ (IGFA) –Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Okulları’nın kapanış programı Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün rezidansında gerçekleştirildi.

Yaz okulu öğrencileri ve Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği programda öğrencilere sertifikaları verildi. 30 farklı branşta 10 bin öğrencinin eğitim gördüğü Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nın kapanış programında selamlama konuşması yapan Önder Büyükgöz, “Bugün burada memnuniyeti tanımlayın ama geleceğimiz dediğimiz şey deseler nasıl olur? ancak ruhumuz dediğimiz çocuklarımız ve torunlarımızla bir arada olmak, onların geleceğe dair umutlarını görmekle olur.

TEHLİKEDEN KORUNMAK BİZİM MİSYONUMUZ

Babalar ve anneler için çocuklarının memnuniyeti gerçekten çok değerli. Peki neden bu kadar çaba harcıyoruz? Geleceğimiz, geleceğimiz, geleneklerimiz, inançlarımız, bayrağımız, değerlerimiz dediğimiz çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi bizim için büyük bir mutluluk. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bize emanet. Emanet nasıl bakılır, gözüme bakılır. Bugün içinde bulunduğumuz şartlarda büyük tehlikelerle büyüyorlar. Sosyal medya çukurları, ekran bataklıkları ve daha fazlası…

Biz belediye olarak geçtiğimiz yıllarda 2.500-3 bin kişilik yaz okulları düzenliyorduk. Bu yıl 30 farklı branşta 10 bin çocuğumuzun katılımıyla yaz okullarımızı gerçekleştirdik. 2019 yılından bu yana 75 bin gencimiz aynı anda spor yapma kapasitesine sahip. Çocuklarımızı spora yönlendiriyoruz. Çocuğumuz 10 yaşına geldiğinde sporla ilgilenmeli, lisanslı sporcu olmalı diyoruz. Çocuklarını getirip tek tek izlemeye gelen ailelere çok teşekkür ediyorum. Bu nesli yeniden canlandırmak bizim görevimiz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki ay eski adliyedeki gençlik binamızı hizmete açacağız ve 41 branşta eğitim vermeye devam edeceğiz.

NEFES KESİCİ GÖSTERİLER

Yollar yapılıyor, binalar yapılıyor, parklar yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek ama inanın bu kardeşinizin amacı o binalar değil, yok olan gençlerimizi kurtarmaktır. . Sosyal belediyeciliğin ve gençlerimizin altyapısını sağlam tutmak. Çünkü emanet edeceğiniz şehrin kıymetini bilecek bir nesil yoksa hiçbir anlamı yoktur. Bu duygularla buraya geldiğiniz ve çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Tebrik konuşmasının ardından öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Programda sertifika sunumunun yanı sıra Karizma Gösterisi ve hokkabazlık gösterileri de gerçekleştirildi.

haber-tutak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu